Watersportcentrum Hart van Friesland

Vlakbij Sneek en het Sneekermeer ligt watersportcentrum ‘Hart van Friesland’ te Uitwellingerga. ‘Hart van Friesland’ is een appartementenhotel met restaurant aan het water en heeft een eigen jachthaven en bootverhuur.

De ideale locatie voor een onvergetelijke vakantie in het Friese merengebied.

Uw gastheer en gastvrouw, Tinus en Maaike Snijders-Bloksma, heten u van harte welkom bij Hart van Friesland!

Appartementen verhuur

Hart van Friesland heeft appartementen te huur die ideaal zijn voor de actieve watersporter, de fietser en wandelaar en iedereen die op zoek is naar een vakantie aan het water of in het Friese merengebied.

hartvanfriesland_4_peronns_appartement-aangepast

Beschikbaarheid en prijzen

Aankomst:

Vertrek:

Personen:

Kinderen:

 

 

Aan het zoeken

Restaurant

Dineren in een sfeervolle ambiance. Ons restaurant biedt een gezellig onderkomen waar u kunt plaats nemen in de serre of met mooi weer op ons terras aan het water waar u kunt genieten van de watersport activiteiten.

hartvanfriesland_restaurant-2-aangepast

Hart van Friesland

als u voor een onvergetelijke vakantie kiest waarbij u de Friese wateren wilt verkennen, dan is Watersportcentrum Hart van Friesland een uitstekende startplaats die vele faciliteiten biedt.

Bekijk het filmpje en ontdek Hart van Friesland!

Friesland “the best of Europe”

Lonely Planet heeft de provincie verkozen tot nummer drie van de tien ‘Best in Europe’ plekken van 2018. Wat de verkiezing nog meer bijzonder maakt, is dat een Nederlandse bestemming nog nooit zo hoog eindigde op deze beroemde lijst. De Friese provincie mag hier dus met alle recht erg trots op zijn.

Bekijk het filmpje en ontdek Friesland!

DRONEFILM: Hart van Friesland

Ontdek de prachtige locatie van Hart van Friesland vanuit de lucht. Centraal gelegen en omringd door het waterrijke Friese merengebied.

Bekijk het filmpje en ontdek de omgeving van Hart van Friesland!

En wat zeggen anderen…

Wat een heerlijk geheel!

5,0 rating
augustus 14, 2019

Sinds dit jaar een vaste ligplaats hier voor ons bootje. We hebben een heel fijn plekje gekregen. Hondje en poesje kunnen hier óók heerlijk verblijven. We hebben vrienden en kinderen die hier ook altijd welkom zijn, met eigen boot, tentje of zelfs met hun caravan. Voor mensen zonder boot tent of caravan zelfs de mogelijkheid een appartementje te huren. Ook kunnen we hier lekker eten en een biertje drinken. Kortom: we zijn hier zoooo happy!

Page Kraak

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Start typing and press Enter to search