Beoordeling schrijven

Wilt u ook een beoordeling over Hart van Friesland schrijven? Dat kan via onderstaand formulieren. Graag horen wij wat u van onze marina en diensten vindt! Geef eerst het aantal sterren onder uw algemene beoordeling en vul vervolgens het formulier verder in.

Beoordelingen van onze gasten

Hieronder treft u de beoordelingen van onze gasten aan. Indien u ook en beoordeling wilt schrijven dan kunt u van bovenstaand formulier gebruik maken.

Wat een heerlijk geheel!

5,0 rating
augustus 14, 2019

Sinds dit jaar een vaste ligplaats hier voor ons bootje. We hebben een heel fijn plekje gekregen. Hondje en poesje kunnen hier óók heerlijk verblijven. We hebben vrienden en kinderen die hier ook altijd welkom zijn, met eigen boot, tentje of zelfs met hun caravan. Voor mensen zonder boot tent of caravan zelfs de mogelijkheid een appartementje te huren. Ook kunnen we hier lekker eten en een biertje drinken. Kortom: we zijn hier zoooo happy!

Page Kraak

Heerlijke vakantie bestemming aan het water

5,0 rating
april 9, 2019

Het is een super accommodatie aan het water. Je kan fijn een bootje huren en het ligt dichtbij Sneek. We hebben echt heerlijk gevaren en kregen goede instructies van de havenmeester. Ons appartement zat mooi aan het water. Ook in het restaurant hebben we lekker gegeten. Kortom echt super aan te raden!!

Familie de Jongh

Super zeker voor herhaling vatbaar!

5,0 rating
april 9, 2019

Mooi appartement van alle gemakken voorzien. De omgeving is heel mooi je kunt er leuk fietsen, wandelen en varen en vlak nabij het dorp met o.a supermarkt, slager, bakker e.d. Hart van Friesland is echt een aanrader met een hele goede prijs-kwaliteit verhouding! Wij komen zeker terug.

F. Hoekstra

Heerlijk genieten in een waterrijke omgeving!

5,0 rating
april 9, 2019

Wij zijn een lang weekend bij Hart van Friesland verbleven en hadden een appartement aan het water. Prima appartement met alle nodige voorzieningen en prachtig uitzicht op de bootjes die voorbij kwamen. Uitstekende uitvalsbasis om een bootje te huren (wat ook op dezelfde locatie kan), te fietsen of lekker een hapje in het restaurant in hetzelfde complex te eten. Hele vriendelijke en gastvrije eigenaren die je graag te woord staan voor tips over activiteiten in de omgeving of andere vragen. Prijs – kwaliteitsverhouding een dikke tien!

Rogier Kerkhoven

Start typing and press Enter to search