Beoordeling schrijven

Wilt u ook een beoordeling over Hart van Friesland schrijven? Dat kan via onderstaand formulieren. Graag horen wij wat u van onze marina en diensten vindt! Geef eerst het aantal sterren onder uw algemene beoordeling en vul vervolgens het formulier verder in.

Beoordelingen van onze gasten

Hieronder treft u de beoordelingen van onze gasten aan. Indien u ook en beoordeling wilt schrijven dan kunt u van bovenstaand formulier gebruik maken.

Appartement

5,0 rating
juni 25, 2020

Heerlijk hier wij komen hier al jaren.
Vissen en genieten van de voorbij varende bootjes. Super vriendelijke gastheer en gastvrouw. Supergoed restaurant.
Hadden afgelopen mei hemelvaart geboekt maar daar was corona hebben zonder problemen omgezet naar augustus. Wij verheugen ons erop. En voor volgend jaar ook alweer geboekt. Echt aanrader.

Ineke

Prachtige unieke ligging op kruispunt van waterwegjeses

5,0 rating
juni 13, 2020

We hebben er uitstekend gegeten buiten direct aan,t water op heerlijkste.
Heerlijk gegeten!!!! Goede entrecote met verse verschillende groentes en gebakken aardappels Er werd ook gevraagd of er genoeg van alles was Al met al SUPER!!

Margot Limburg

Wat een heerlijk geheel!

5,0 rating
augustus 14, 2019

Sinds dit jaar een vaste ligplaats hier voor ons bootje. We hebben een heel fijn plekje gekregen. Hondje en poesje kunnen hier óók heerlijk verblijven. We hebben vrienden en kinderen die hier ook altijd welkom zijn, met eigen boot, tentje of zelfs met hun caravan. Voor mensen zonder boot tent of caravan zelfs de mogelijkheid een appartementje te huren. Ook kunnen we hier lekker eten en een biertje drinken. Kortom: we zijn hier zoooo happy!

Page Kraak

Heerlijke vakantie bestemming aan het water

5,0 rating
april 9, 2019

Het is een super accommodatie aan het water. Je kan fijn een bootje huren en het ligt dichtbij Sneek. We hebben echt heerlijk gevaren en kregen goede instructies van de havenmeester. Ons appartement zat mooi aan het water. Ook in het restaurant hebben we lekker gegeten. Kortom echt super aan te raden!!

Familie de Jongh

Super zeker voor herhaling vatbaar!

5,0 rating
april 9, 2019

Mooi appartement van alle gemakken voorzien. De omgeving is heel mooi je kunt er leuk fietsen, wandelen en varen en vlak nabij het dorp met o.a supermarkt, slager, bakker e.d. Hart van Friesland is echt een aanrader met een hele goede prijs-kwaliteit verhouding! Wij komen zeker terug.

F. Hoekstra

Start typing and press Enter to search